LABORATORIUM

In het hart van Tihany, aan de oevers van het Binnenmeer, worden de cosmetica en lavendelproducten van Lavender Tihany door zorgzame handen vervaardigd met natuurlijke ingrediënten.

Dankzij onze lange professionele experimenten dragen wij bij aan de verzorging van Lichaam en Ziel met hoogwaardige, plaatselijk vervaardigde natuurlijke cosmetische producten. Wij zijn er trots op dat wij al onze cosmetica ter plekke maken, recht voor uw ogen.

Wij gebruiken milieuvriendelijke en natuurlijke ingrediënten, omdat wij nog heel lang willen genieten van de schoonheid van het schiereiland en andere natuurlijke schatten.

Ons professionele team bestaat uit een team van farmacologen, farmacotherapeuten, zeep- en cosmeticaformulatoren en enthousiaste en creatieve productontwikkelaars.

Workshop

Een belangrijk aspect bij het ontwerp van onze workshop was het behoud van de unieke waarde die de lavendel sinds 1926 in Tihany vertegenwoordigt, dankzij Dr. Gyula Bittera, een chemisch ingenieur.

Met behoud van deze geschiedenis gebruiken wij gerecycleerde houtelementen in onze meubelen die bijna 100 jaar oud zijn, en gebruiken en tonen wij apparatuur en voorwerpen uit het laboratorium van de apotheek die ook de herinnering aan vroeger doen herleven. Wij combineren dit met de moderne stijl en de technologische know-how van vandaag om lokaal vervaardigde producten van de hoogst mogelijke kwaliteit te produceren.

Wij heten u welkom in de werkplaats van Lavendel Tihany, waar u een kijkje kunt nemen in ons dagelijks werk, onze tentoonstelling over lavendel en de verwerking ervan kunt bekijken en een bezoek kunt brengen aan de lavendeldistilleerderij in Tihany, waar de lavendeloliën met ons handelsmerk worden geproduceerd.