OVER ONS

Onze familie is al generaties lang werkzaam in het toerisme en de horeca in Tihany. Ons moeder was een van de handelaars die 20 jaar geleden voor het eerst lavendelproducten aan hun klanten heeft aangeboden. De jongere generatie ging nog een stap verder en richtte de Lavender Shop Tihany op, een winkel die uitsluitend lavendelproducten verkoopt. Hier hebben we dag na dag gezien dat klanten lokaal gemaakte producten en souvenirs uit Tihany mee naar huis willen nemen, omdat het hier zo leuk is…

Hierdoor geïnspireerd, hebben we de Lavendel Tihany showroom bedacht, waar we samenwerken met een professioneel team van vakmensen om kwaliteitsproducten van lokale makerij uit Tihany te creëren.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zal genieten van het wonder van Tihany, waar we allemaal van houden en waar we graag nog eens naar terugkeren.

Ons professionele team bestaat uit een team van farmacologen, farmacotherapeuten, zeep- en cosmeticaformulatoren en enthousiaste en creatieve productontwikkelaars.

We werken allemaal aan de creatie van natuurlijke cosmetica en andere lavendelproducten die plaatselijk worden gemaakt van lavendelolie uit Tihany, die plezier en een mooie herinnering geven en bijdragen tot de verzorging van Lichaam en Ziel.

Dankzij onze lange professionele experimenten dragen wij bij tot de verzorging van Lichaam en Ziel met hoogwaardige, plaatselijk vervaardigde natuurlijke cosmeticaproducten.

Onze producten worden 100% lokaal gemaakt van lavendelolie uit Tihany.

We heten u welkom in de wereld van Lavendel Tihany!